Вход в аккаунт

Логин *

*Обязательные поля

(067) 010 77 67

Заказ звонка

Перезвоните мне

Имя *

Телефон *

*Поля, обязательные для заполнения

Отправить
Додаткові можливості Паріматч Україна

Крім основних переваг мобільний софт для Android Паріматч Україна надає гравцям і низку додаткових можливостей. Наприклад:

  • У програмі доступні такі опції як «CashOut» та «Бонус ».
  • Вхід в особистий кабінет через програму можна здійснити не лише за допомогою традиційного способу (логін та пароль).
  • Доступна опція входу через Face та Touch ID.

Бонуси у додатку Android

Вже вже було сказано, що функціонал мобільного додатка забезпечує гравцям повноцінний доступ до всіх послуг, у тому числі отримання бонусів. Якщо завантажити Париматч на свій смартфон і пройти реєстрацію через програму, новому клієнту доступні наступні пропозиції: Ця пропозиція поширюється лише на спортивний розділ.

Щоб отримати вітальний пакет, гравцеві достатньо одразу після реєстрації в особистому кабінеті активувати бонусну пропозицію, поповнити рахунок на суму 100 UAH / 500 RUB / 5000 KZT.

Максимальна сума вітального бонусу складає 2500 грн. чи еквівалент в іншій валюті. Вейджер бонус х10. Причому ставок підходять події з коефіцієнтами не нижче 1.50. Ця пропозиція поширюється лише на спортивний розділ.

Новий клієнт може отримати страховку своєї першої ставки. У разі невдачі, букмекер Parimatch компенсує програні гроші на 100%. Щоб пропозиція набула чинності, гравцеві необхідно пройти реєстрацію, поповнити рахунок на будь-яку суму та укласти парі з коефіцієнтом не нижче 1.30. Розмір ставки повинен бути не меншим за 100 грн. Бонус потрібно активувати протягом тижня. Максимальна сума повернення складає 2500 грн.

Також нові клієнти можуть отримати заохочення у вигляді бонусу на суму 100 грн. та 30 фриспінів від букмекерської контори просто за верифікацію та за заповнення анкетних даних у профілі.

Постійні клієнти можуть розраховувати на отримання преміальних бонусів у рамках програми лояльності. Доступні гравцям та промокоди, за допомогою яких можна отримати преференції в азартних іграх, включаючи безкоштовні обертання.

Реєстрація в додатку

Як тільки мобільний букмекер Parimatch встановлений на смартфоні, можна переходити до реєстрації в конторі. На вибір новим клієнтам пропонується одразу кілька варіантів для створення облікового запису.
Для цього потрібно увійти в програму, відкрити меню і вибрати опцію «Реєстрація».

Почати потрібно з того, чи потрібен бонус чи ні. Якщо пропозицію влаштовує, ставимо галочку, погоджуючись із пропозицією отримати вітальний бонус.

У реєстраційній формі вписуємо анкетні дані, зазначаємо номер телефону, вписуємо електронну адресу. На завершення потрібно вигадати унікальний пароль.

За замовчуванням потрібно погодитися з правилами букмекера, підтвердити свій повнолітній вік.

Вказані при реєстрації номер мобільного та електронна адреса є ідентифікаторами нового облікового запису. Разом з ID-рахунком їх можна використовувати для наступного входу до облікового запису.

Поделиться:
Loading
0d4d8c961c1028bb59e1755343ed0121