Вход в аккаунт

Логин *

*Обязательные поля

(067) 010 77 67

Заказ звонка

Перезвоните мне

Имя *

Телефон *

*Поля, обязательные для заполнения

Отправить
Що таке кайф?

Існує безліч думок і теорій про те, що насправді є кайфом, залежить від людини, яку ви хотіли б запитати. Розріз для гудіння - це стиль, який передбачає різання невеликої порції волосся, розрізаний так, щоб він виглядав згорнутим. Він також відомий як "Бутч" зріз, він також відомий як розріз "Берр", або індукційний шум.

Індукційний шум розріз

Cuzz Cut - це дизайн, який користується популярністю досить довгий час. Це простий і простий у підтримці стилю з довгою історією. Це не єдиний варіант. Індукція є найпопулярнішою, однак, є й інші способи короткого.

Індукція - це найбільш екстремальний розріз, який ви можете знайти. Його найвизначніша особливість влучно названа. На відміну від інших кайфів, які мають прикріплений охоронець. Це дозволяє перукару рівномірно стригти волосся по голові. Це дає вам можливість досягти більш чоловічого, м'якого вигляду. Це також швидко створити. Ви також можете скористатися кліпером, якщо ви не можете дістатися до перукарні.

Існує різноманітні стилі, серед яких сексуальний мохаук. Хоча цей стиль не для всіх людей, це чудовий розріз для тих, хто хоче чогось іншого. Це також чудово з кучерявим або прямим волоссям, виходячи з того, як ви хотіли б зачіситися.

Поріз Burr є більш тонким, ніж кайф від індукції. В той час як індукція - це скорочення, яке є коротким і не потребує обрізки чи стилізації, тоді. Волосся з бурхливою в управлінні легше, що робить його чудовим варіантом для дня на роботі або в нічний час у місті.

Індукція також має відмінність того, що є найкоротшим розрізом з усіх. Розріз з кайфами - ідеальний спосіб досягти поголеної голови, не маючи гоління. Крім того, це найпростіший розріз, щоб зробити себе. Це чудово виглядає на всіх обличчі і ідеально підходить для тих, хто має відступаючі волосся. Це також найдрібніший, коли у вас є борода.

Індукція - це чудовий метод продемонструвати волосся на обличчі. Більше того, це найстильніша зачіска для самців. Ви можете або обрізати його до лишайної довжини, або повністю розрізати його. Ви також можете її поголити в розділах. Трохи стерні - це приємний штрих.

Найголовніше, що ви повинні знати про розріз з гудіння, - це не важко здійснити. Однак, для того, щоб він виглядав якнайкраще, це вимагатиме регулярних візитів до перукарень. На щастя, ви можете заощадити багато грошей, вирізаючи їх самостійно. Таким чином, вам не доведеться розбивати всі свої гроші на регулярні стрижки. Крім того, це дозволить вам пропускати клопоти, що потрібно розчісувати волосся щоранку.

Попередження: індукція може бути не для всіх. Якщо ви не чоловіча зачіска, ви можете вибрати альтернативу з більш сексуальним поворотом на розрізі, як, наприклад, екіпаж. Якщо ви віддаєте перевагу коротшому стилю, ви також можете спробувати класичний розріз або "Mohawk".

Burr Buzz Cut

Розріз з кайфом - це простий стиль, який люблять чоловіки. Його можна використовувати для швидкого стрижки волосся або для приховування сивих волосків. Це також чудовий стиль для тих, хто постійно в дорозі.

Нижні порізи мають низьке обслуговування, елегантний вигляд, який підходить для всіх типів волосся. Багато відомих людей носили вигляд, в тому числі Бред Пітт. Розріз для гудіння підходить для всіх типів волосся, однак він найкраще для густого волосся або для тих, хто має тонке волосся.

Вибираючи кайф, важливо враховувати форму обличчя. Овальні обличчя можуть вибрати коротший розріз з кайфами, тоді як квадратні обличчя можуть мати розширений стиль. Обидва чудово виглядають з різанням екіпажу з деякою бахромою. З'язданий розріз - це інший варіант для квадратних облич. Цей стиль набагато більш розслаблений, оскільки він згасає поступово, і вирізаний екіпаж, як правило, є більш гладким.

Поріз для шумів у військовому стилі матиме різкі кути та стрункий чоловічий вигляд. Цей стиль популярний у зірках рок -н -ролу, а також морської піхоти. Ви можете досягти цього вигляду, розрізавши волосся на коротку довжину і голивши трохи стерні на обличчі. Ви також можете спробувати зробити бороду, якщо відчуєте, що ваше волосся недостатньо довго, щоб надати цей вигляд.

Стрижка лінійки також є популярним варіантом. Цей стиль чудово підходить для сильних, впевнених самців. Це стиль, який можна носити в будь -який час. Якщо ви працюєте або з друзями.

Розріз для кайфу налаштовується, використовуючи різні стилі, кольори та форми. Деякі люди вважають за краще носити кайф з стерною обличчям, щоб надати йому більше міського вигляду. Також дуже легко стильувати або пофарбувати волосся після розрізу. Продуктів не потрібні, і вона сушить природним шляхом.

Скорочення кайфів не для всіх людей, але вони є ефективними для різноманітних облич. Коротка і товста борода може добре працювати для квадратного обличчя. Коротший, стрункіший вигляд може бути кращим вибором для тих, хто має менші обличчя.

Інші стилі, які ви можете вибрати, - це конусні в’янення, а також поріз Burr і розрізання Бутч. Ці порізи чудово підходять для хлопців з коротшою або довшою довжиною волосся. Вони можуть бути дуже цікавими для гри. Виберіть кайф, який відповідає вашому стилю.

Одне з найновіших скорочень кайфів, які пробилися в огляді громадськості, - це Джастін Бібер. Він мав різноманітні стилі протягом багатьох років, але його нещодавній фаворит - це кайф. У нього гладкі лінії, немає грудочок та юнацького вигляду.

Бутч

Чудовий спосіб отримати більш різкий вигляд - це стрижка з бутом. Вони універсальні і підійдуть до всіх видів обличчя. На відміну від скорочень Buzz, скорочення Butch не потребує багато технічного обслуговування. Їх можна постійно виглядати, нанесення трохи гель або воску для волосся.

Ця стрижка ідеально підходить для хлопців, які бажають встати і піти, не думаючи про своє волосся. Цей стиль ідеально підходить для тих, хто працює в умовах високого стресу. Це також стильний вибір, якщо ви віддаєте перевагу більш елегантному барбершоп вигляду.

Бутч, вирізаний з в'яненням, може бути чудовим варіантом, щоб підняти Butch на кілька дюймів. З'явка може згладити краї, надаючи йому вигляд градієнта. Якщо зробити правильно, цей зріз - це миттєвий матч, зроблений на небі.

Є різноманітні стрижки з бутом, з яких ви можете вибрати, від простих, поголених ліній до більш вишуканого безладного стилю. Модний розріз - це цікава варіація класичної стрижки Бутча.

Більшість стрижок з бутом надходять з конусною стороною та бахромою спереду. Однак ви можете використовувати в’янення, щоб надати волоссю більш помітним виглядом. Сторони волосся повинні бути стрижені до мінімуму півсантиметра. Задня частина голови може залишатися необрізаною.

Деякі порізи коротші, як військовий розріз. Це чудовий вибір для волосся з густішою текстурою. Поголений, короткий розріз - чудовий вибір для людей з великими обличчями. Ви також можете вибрати розширений, розрізаний буч з гойдалкою в бік. Нанесіть гель для підтримки форми.

Французький урожай - популярна версія стрижки Бутча. Це прикольна, унікальна версія Buzz Cut. Цей зріз, як правило, довше посередині голови. Хоча це може здатися дивним, це насправді може допомогти збалансувати форму обличчя.

Розріз з бороди в стилі борода є одним із найвідоміших скорочень для бутрів. Цей стиль чудово підкреслити певну характеристику і може допомогти зменшити зовнішній вигляд важкого стилю. Цей зріз можна поєднати з вирізаним екіпажем для акуратного, охайного вигляду.

Незалежно від того, на якому вигляді ви не хочете, у вашому власному будинку можна зробити професійна стрижка. Маючи лише кілька засобів для волосся та тример на 3 або 4 класі, у вас буде новий новий вигляд у найкоротші терміни. Щоб уникнути тьмяного волосся, переконайтеся, що ви використовуєте продукт Butch-Wax, щоб згладити літаючі кінці.

Поделиться:
Loading
467eeee97c40439e558509b004be6861